spre Burundi

Bilete de avion Moldova - Burundi (BI). Rezerva online

Bilete de avion Moldova - Burundi (BI). Rezerva online

Burundi - o țară mică din Africa Centrală, care este considerată una dintre cele mai sărace de pe continent, și care, cândva a fost baștina frumoșilor și faimoșilor trandafiri olandezi. Țară nu are ieșire la mare, dar se învecinează cu faimosul lac african Tanganyika. Istoria popularizării acestei localității este foarte rău studiată de către omenire. Este cunoscut faptul că pentru o lungă perioadă de timp aici au găzduit triburi dă păstori-tutsi. De la începutul colonizării țara a fost sub protectoratul Germaniei, însă după primul război mondial, aceste terenuri au fost sub statul Belgian. Independența completă regatul primit în anul 1962. Imediat după aceasta, țara s-a împotmolit în lovituri militare de stat fără sfârșit și asasinate.

Ce este de văzut

Cea mai renumită atracție turistică naturală a țării - Lacul Tanganyika. Apa lacului este atât de curată încât localnicii o utilizează pentru producția de bere. Tanganyika este situată pe locul doi în lume după adâncime (pe primul loc- singuri știți cine este), situat în partea de vest a țării. Pe tot parcursul anului, lacul atrage admiratori de plaje frumoase, schi nautic, navigație, pescuit.

Excursii-safari sunt efectuate în parcuri naționale Kivira, Ruzizi, Ruvuvu, spre cascadele Kagera.

Capitala țării - orașul Bujumbura prezintă un interes pentru turiști, datorită arhitecturii coloniale, inițial a fost un port de pe lac, iar acum, este un oraș mare frumos, cu o viață pe măsură însă nu pierdută.

Palatul Regal este situat în orașul Gitega.

Elveția din Africa, este denumit Burundi de către ghiduri, datorită locației sale în inima Africii, și peisaje frumoase. Mai adăugăm la toate acestea și faptul că are o clima blândă, o diversitatea geografică și Burundi poate fi considerat cel mai bun loc de odihnă și relaxare. Dar, desigur, nici deliciile gastronomice din restaurantele orașului, nici terenurile de golf din împrejurime nu vor înlocui călătorilor admirarea traseelor naturale, dacă alegeți izvoarele Nilului, cascadele Kagera, izvoarele fierbinți Kibabi, vechile păduri din Parcul Național Kibira sau locul legendar al întâlnirii între jurnalistul Stanley cu celebrul călător, unde au fost rostite nemuritoarele cuvintele: „Dr. Livingstone, presupun?“.

Cum de ajuns

Avia.md selectează ofertele pentru bilete de avion spre Burundi printre multiple companii aeriene situate în întreaga lume. Vânzarea directă de bilete nu este efectuată de noi, însă anume pe pagina noastră web găsiți prețuri cele mai ieftine, promoții și oferte speciale.

Cu noi vei uita de taxe și marje. Pe pagina web Avia.md sunt adunate la un loc numai cele mai ieftine bilete spre Burundi.

Bilete ieftine

În funcție de sezon, orașul de plecare, compania aeriană și promoții - costul biletului spre Burundi poate varia.