din Chisinau (KIV)

Aeroport: Chisinau (KIV), Chișinau / Moldova. Cumpara bilet de avion Chisinau - Chisinau

Bilete de avion de la aeroportul Chisinau (KIV), Chișinau / Moldova

Aeroportul Internațional Chișinău


Despre Aeroportul Internațional Chișinău.
Aeroportul International Chișinău este cel mai mare aeroport de pe teritoriul Republicii Moldova. Acesta mai este și principalul punct de intrare al pasagerilor pe teritoriul țării.

Aeroportul deservește circa 2,9 milioane pasageri anual cu zboruri din/spre Chișinău, și a fost declarat ca fiind cel mai bun aeroport al anului 2007 dintre aeroporturile statelor CSI.
Aeroportul este localizat la doar 13 km de centrul capitalei. Deplasarea de la aeroport este simplă și optimă dar și la preț accesibilă pentru orice tip de calător. Chiar de la aeroport pornește o rută specială de troleibuz – cu destinația centrul orașului Chișinău, servicii taxi, ruta de autocar sau posibilitatea de a închiria un automobil.
Aeroportul are o infrastructură modernă, ce include magazinele Duty Free 24/24, zone de relaxare, restaurante cu bucătărie tradițională moldovenească și cafenele. Avantajați sunt și părinții cu copii mici, Aeroportul Chișinău având amenajată camera mamei și copilului, dar și teren de joacă pentru cei mici. Un alt avantaj al aeroportului sunt serviciile VIP.
Aeroportul Internațional Chișinău dispune de VIP louge, serviciul VIP Car sau Senator VIP Club. O opțiune interesantă este și întâlnirea pasagerilor VIP la avion. Aeroportul Internațional Chișinău are legături directe pe tot parcursul anului cu Moscova, București, Istambul, Londra, Viena, Frankfurt, Roma, Paris, Milano, Kiev, Antalya, Verona, Bologna, St, Petersburg, Munchen, Dublin, Barcelona, Tel Aviv și alte locații importante.
La momentul actual 16 companii aeriene efectuează zboruri de pe aeroportul Chișinău, astfel că aeroportul deservește anual peste 40 de destinații cuu zbor din/spre Chișinău.

Rezevă bilete de zbor pe AVIA.MD spre Aeroportul Internațional Chișinău. Comandă acum online bilete de avion pentru un zbor spre inima Republicii Moldova din alte 40 de destinații ale lumii. Sistemul online de rezervare a biletelor de zbor AVIA.MD oferă cele mai accesibile prețuri la biletele avia cu zbor spre Chișinău.

din Chisinau

/

Chișinau

/

Moldova


Aeroportul : Chisinau


Codul aeroportului : KIV


Aeroport mediu


Latitudine : 46.9277000427246
Longitudine : 28.9309997558594


Orasul : Chișinau


Codul orasului : KIV


Tara : Moldova


Codul tarii : MD
Din Chișinau / Chisinau
Decolarea Spre:

Spre Chișinau / Chisinau
Decolarea Din: