Ukraine International airlines

Compania aeriana - Ukraine International airlines (PS). Bilete de avion, preturi online

Bilete de avion ieftine UIA online in Moldova - Pret

Ukraine International Airlines (UIA)

Orașul: Kiev (Ucraina)

Ukraine International Airlines - compania aeriană principală a Ucrainei, angajată în transportul de pasageri și de mărfuri. Aeroportul de bază a întreprinderii aviatice este “Borispol” (International Airport Kiev Boryspil), cu sediul la Kiev. În fiecare zi, aeronavele înfăptuiesc peste o mie de zboruri pe destinații interne și internaționale. Geografia zborurilor acoperă mai mult de 70 de destinații și se răspândește pe țările d CSI, Caucaz, Europa, Orientul Mijlociu, Asia și America de Nord. Liderul pe piața ucraineană în serviciile de aviație, deservește anual aproximativ 20 milioane de oameni. Pe site-ul companiei avia.md puteti rezerva bilete de avion Meridiana Fly.

Companie aeriană Ucraine International Airlines a fost înființată în noiembrie 1992 ca o societate închisă pe acțiuni. Primul zbor pe ruta Kiev-Londra a fost făcută la data de 25 noiembrie al aceluiași an. Compania a devenit primul transportator aerian din CSI, care a început să exploateze avioanele Boeing. La mijlocul anilor '90, Ucraine International Airlines a desfășurat o acțiune de dimensiuni mari pentru schimbarea logo-ului, ca rezultat în secțiunea cozii a avionului a fost amprentată imaginea șoimului. Din 2011, 100% din acțiuni aparțin persoanelor private. Astăzi, Ukraine International Airlines este una dintre puținele companii ale CSI, care efectuează operațiuni de întreținere deplină atât a propriei flote cât și a aeronavelor ce aparțin companiilor străine. Pe lângă aceasta, Ucraine International Airlines are un centru de instruire, care oferă cursuri de formare pentru membrii echipajului în conformitate cu standardele internaționale. Liderul de necontestat în industria aeriană din Ucraina este transportatorul oficial al evenimentelor internaționale, „Săptămâna ucraineană de modă” și „Festivalul de Film de la Odessa”. Asociația ucraineană al Jurnaliștilor, precum și cele mai importante agenții de turism i-au acordat în mod repetat premii companiei Ucraine International Airlines la categoriile “Cel mai bun transportator ucrainean” și „Cea mai bună companie aeriană după vânzări”. În 2015, aceasta a intrat în ratingul „25 cei mai buni angajatori din Ucraina”, realizată de publicația autoritară economică și financiară „Capital”.

Ukraine International Airlines s-a poziționat ca un operator de transport orientat spre client, oferind pasagerilor săi un program de zbor convenabil, securitate garantată, preț competitiv și servicii de calitate.

Pentru pasagerii loiali este prevăzut un program de bonusuri „Panorama Club”, care permite schimbarea punctelor acumulate pe servicii suplimentare și privilegii, acest program include: mărirea clasei de deservire, primirea unui bilet cadou sau o reducere de 50% la achiziționarea biletului. Punerea în aplicare a punctelor poate fi, de asemenea, în magazinele duty-free, lanțuri hoteliere, companii de închiriere auto, centre educaționale și operatori de telefonie mobilă. Bilet de avion UIA poate fi rezervat pentru o dată concreta.

Flota Ukraine International Airlines este formată din 36 aeronave de curse medii și lungi de diferite modele, dintre care majoritatea sunt Boeing-737 și Embraer-190. Vârsta medie a avioanelor este de 14 ani. Ucraine International Airlines oferă pasagerilor mai multe clase de deservire: business, econom-premiu (doar la zboruri pe cursă lungă) și econom. Avantajele pentru clasa business și econom-premiu este înregistrarea separată, alocație crescută a bagajelor, scaune mai spațioase cu tetiere reglabile, oferă un set de călătorie, preparate din bucătăria ucraineană și europeană și o selecție largă de băuturi. Pentru clasa econom la unele zboruri este introdus conceptul de Buy on Board, ce prevede posibilitatea de a alege o varietate de opțiuni pentru masă contra cost. Pasagerii ce au nevoie de o hrană specială (pentru copii, vegetariană, pentru musulmani), trebuie să comande preventiv cu cel puțin 48 de ore înainte de plecare.

Achiziționarea biletelor de avion Ucraine International Airlines la cel mai bun preț este posibil pe portalul AVIA.MD. Sistemul de rezervare convenabil și ușor de utilizat, permite într-o perioadă scurtă de timp să găsiți bilete de avion potrivite. Utilizatorii pot, în orice moment al zilei, să rezerveze biletul dorit și să finalizeze achiziția folosind cardurile de credit Visa și MasterCard. Pentru mai multe detalii despre promoțiile curente, obțineți informația de la administratorii competenți, la telefonul multicanal +373 22890890, scrieți în chatul online sau vă apropiați la birou.

Bilete de avion in Moldova - AVIA.MD