+373 22 890-890 Lu - Vi: 08:00 - 19:00,
Sâ: 08:00-17:00,
Du: Zi de odihnă
menu menu
Zbor 1
Zbor 2

Pasagerilor

În acest compartiment puteți găsi toată informația necesară legată de: planificarea unui zbor, rezervarea biletelor de avion,călătorii low-cost,bagaje,costurile călătoriei,orarul zborurilor precum și regulamentul de comportament la bordul unui avion sau în cazul reținerii zborului dumneavoastră. În cazul în care nu ați găsit un răspuns la întrebarea dumneavoastră, cea mai bună soluție ar fi să ne scrieți un mesaj sau să ne sunați. Specialiștii noștri cu siguranță vă vor oferi o informație calitativă într-un timp foarte scurt.

Cum să cumpăr bilete de pe Avia.md?

Găsiți opțiunea dorită pe AVIA.MD, alegeți zborul și treceți procedura de rezervare, acceptare a plății. De asemenea puteți cumpăra biletul în oficiul companiei apelând la 022-890-890 sau să completați forma în compartimentul ''Contacte”.

Ce este un bilet electronic?

Biletul electronic este documentul folosit de companiile aeriene pe baza căruia se face îmbarcarea în aeronavă și care conține toate informațiile despre zbor, datele de călătorie. Fiecare pasager primește prin e-mail copia documentului de rezervare, împreună cu numărul biletului de avion. Biletul electronic este documentul care confirmă relațiile contractuale de transport aerian între pasager și compania aeriană. Prin esența sa este o formă electronică a unui bilet de hârtie.

Ce este o companie aeriană low-cost?

O companie aeriană low-cost sau low cost airline este o companie aeriană care oferă în general bilete la prețuri foarte scăzute prin eliminarea unor servicii tradiționale oferite pasagerilor. Prețul mic se datorează micșorării serviciilor gratuite prestate clienților.Caracteristici:cost suplimentar pentru bagajele de cală și pentru check-in-ul în aeroport,eliminarea mâncării și băuturii gratis din avioane sau înlocuirea cu servicii plătite de pasageri.

Ce este un zbor charter?

Sunt mai multe zboruri care nu au un grafic exact. Zborurile charter se organizează de către operatorii de turism, iar zborurile regulare de către companiile aeriene. Zborurile charter au loc în perioada de vacanță.

Ce este o rezervare online?

O rezervare online este o opțiune comodă și eficientă de a rezerva zborul dorit cu posibilitatea de a cumpăra ulterior un bilet de avion cu achitarea atit on-line cît şi la oficiile agenţiei. Avantajul acestei opțiuni constă în faptul că clientul poate să rezerveze,să achite și să primească biletul său într-un timp scurt indiferent de locația sa.

De ce zborurile cu stopuri sunt mai ieftine?

Companiile aeriene se stăruie să vândă cât mai multe bilete de avion. Datorită acestor zboruri cu opriri biletul devine mai ieftin pentru pasageri. Diferența de preț poate să fie cu 35-40% mai ieftin.

Informatie utila

Cu ajutorul Avia.md aveti posibilitatea de a cauta si cumpara cele mai avantajoase oferte la bilete de avion rapid si confortabil. Pe site-ul nostru gasiti informații relevante cu privire la biletele de avion disponibile, indicații de orientare ale transportatorilor din lume. Vă garantăm o protecție maximă a datelor personale și securitatea tranzacțiilor.
Cele mai bune zboruri la cele mai bune prețuri
Controlul bagajului online
Înregistrarea electronică la zboruri
Căutarea biletelor de avion către toate direcțiile
Ajutor la procurarea biletelor online
Orarul zborurilor online
Căutarea biletelor prin intermediul mobilului și notificărilor
Căutarea comodă a zborurilor transit

Propuneri fierbinte

Aviabilete

Charles De Gaulle, zboruri Chisinau – Paris

Paris

Aviabilete

Aeroportul Domodedovo

Moscova
Creare cont