AVIA.MD acorda o atentie deosebita nu numai persoanelor care calatoresc frecvent, dar si grupurilor de calatori si persoane juridice. In dependenta de solicitarea clientilor, noi oferim optiuni avantajoase ideale. Zilnic suntem la dispozitia clientilor pentru a le propune cele mai bune tarife la bilete de avion. De asemenea, clientii au posibilitatea de a alege un zbor drag sufletului, calatorind cu una dintre cele 400 de companii aeriene-partenere.

De ce sa ne alegeti pe noi si citi parteneri ne ofera increderea lor?

Pentru ca avem increderea a peste 100 de parteneri nationali si internationali: Centre Private de Medicina, Ministere, Companii Farmaceutice s.a. cu un portofoliu de peste 200.000 de hoteluri in mai mult de 170 de tari din intreaga lume, si o echipa cu experienta pregatita sa faca fata cererilor turistice din partea clientilor nostri.

Ce avantaje oferim?

Cu noi beneficiezi de ajutor 7 zile/saptaminina ceea ce asigura un suport permanent. Solutii rapide, anulari sau modificari, pentru toate acestea agentii nostri sunt promti in rezolvarea tuturor problemelor/cerintelor legate de calatorie.

Plata pentru destinatia solicitata se poate face cu credit card Visa sau MasterCard, in numerar in oficiile Solei-Turism sau in una din filialele bancilor parnetere: VictoriaBank, Mobiasbanca, Moldindconbank, Moldova-Agroindbank si Posta Moldovei pe tot teritoriul republicii.

Impreuna cu noi veti face cele mai bune alegeri care va vor asigura o calatorie linistita si plina de beneficii.