to Dalaman (DLM)

Airport: Dalaman (DLM), Dalaman / Turkey. Buy flight ticket Chisinau-Dalaman (DLM)

Flights to airport Dalaman (DLM), Dalaman / Turkey

Aeroportul internațional Dalaman (IATA: DLM, ICAO: LTBS) din sud-vestul Turciei.

(nume turcesc: Dalaman Havalimanı)

Împreună cu aeroporturile Antalya și Bodrum, Dalaman este unul dintre cele trei aeroporturi care operează zboruri în această regiune a Turciei, situat lângă orașul cu același nume din provincia Mugla.

Aeroportul deservește stațiunile mediteraneene turcești din apropiere, cum ar fi Marmaris și Fethiye. Aeroportul primește zboruri din aproximativ 120 de destinații din Turcia, Europa, Africa de Nord și Orientul Mijlociu.

Terminalele aeroportului Dalaman

Aeroportul are două terminale - pentru zboruri interne și internaționale.

 • Terminalul nr. 1 pentru zboruri interne. Ocupă vechea clădire a terminalului, deservește zboruri în interiorul Turciei.

 • Terminalul internațional nr. 2. Situat într-o clădire nouă cu patru niveluri, cu o suprafață de aproximativ 95 mii de metri pătrați. m. Pe cele două niveluri superioare se află ghișeele de check-in și zona de plecare, pe cele două inferioare - zona de sosiri.

Tabloul de bord online pentru aeroportul Dalaman

Pe site-ul oficial al Aeroportului Dalaman, puteți găsi informații detaliate despre zborurile pentru ziua următoare, actualizate online. Date disponibile în engleză și turcă:

Servicii aeroportuare internaționale Dalaman

magazine duty free; magazine de suvenire; zone lounge; baruri; cantine; oficiu poștal; bancomate; puncte de schimb valutar; farmacie; chioșc de materiale tipărite; rafturi turistice; birou de rezervări hoteliere; florărie; birou de bagaje; camera mamei și a copilului; teren de joacă; centru medical; casele de bilete; Cameră VIP.

Pe lângă toate facilitățile standard ale unui aeroport internațional, există o mică moschee, o sinagogă și o capelă.

Cum să ajungi la aeroport?

 • Taxiul

  În apropierea aeroportului există o stație de taxiuri deschisă 24 de ore pe zi.
 • Autobuz

  Serviciul de autobuz al companiei Havaş a fost stabilit cu popularele staţiuni turceşti Marmaris şi Fethiye, staţia de autobuz este situată în apropierea terminalului intern.

  Traseu în Marmaris

  aeroport, Dalaman, Ortaca, Koycegiz, Gokova și Marmaris. Întreaga călătorie durează aproximativ 1,5 ore.

  Traseu în Fethiye

  aeroport, Dalaman, Gocek (Gocek), Gunlyukbashi, Migros, Bulevardul Adnan Menderes, Autogara interurbană Fethiye (lângă portul Fethiye). Întreaga călătorie durează aproximativ o oră.

 • De asemenea, puteți cere șoferului să facă o oprire la cerere.
 • Transfer

  Transferul va fi cel mai rapid și mai confortabil mod de a ajunge acolo. Trebuie să alegeți în avans o mașină de o clasă și o capacitate potrivită, iar șoferul vă va întâlni la aeroport cu o plăcuță de identificare. Costul indicat în momentul rezervării va fi fix: de exemplu, blocajele nu îl vor afecta.

to Dalaman

/

Dalaman

/

Turkey


Airport : Dalaman


Airport code : DLM


Large airport


Latitude : 36.7131004333
Longitude : 28.7924995422


City : Dalaman


City code : DLM


Country : Turkey


Country code : TR
To Dalaman / Dalaman
Departure From:

From Dalaman / Dalaman
Departure To: