Aeroportul din Soci

Aeroportul Internațional Soci deservește stațiunea de la Marea Neagră Soci din Rusia. Se ocupă de mai multe zboruri interne și internaționale, dintre care multe sunt sezoniere. Aeroportul a fost semnificativ îmbunătățit în perspectiva Jocurilor Olimpice de Iarnă din 2014, ce au avut loc în oraș.

Aeroportul din Soci, în timpul Jocurilor Olimpice de Iarnă a deservit mai mult de 350 000 de pasageri, în perioada cuprinsă între un-28 februarie 2014. De asemenea, în timpul Jocurilor Olimpice a fost procesat mai mult de 2.800 de tone de bagaje.

Aeroportul Internațional Soci are două piste cu o lungime totală de 4310 m. Aeroportul are o parcare cu o dimensiune spațioasă de 218 m2 și poate găzdui mai mult de o mie de mașini pe teritoriul său.

Există un birou de informații situate în clădirea terminalului (tel. +7 880 0333 1991).

Pentru a ajunge cu mașina la aeroportul din orașul Soci, urmați autostrada M27 (E97) pana in sudul Adler înainte de a porni pe drumul A148. Din acest punct vor fi semne direcționale clare care duc la aeroport. Timpul de conducere totală din centrul orașului până la aeroport este aproximativ de 30 de minute.

De asemenea, se poate ajunge cu mijloacele de transport public.

Autobuzul 105 se îndepărtează în mod direct de la ieșirea terminalului și rulează spre gara centrală din Soci, în timpul zilei (durata calatoriei: 30 de minute, Pret: 50 ruble). Mai multe autobuze locale rulează de-a lungul rutei, care interacționează cu  aeroportul Adler și câteva orașe învecinate.

Serviciu de transfer de la Skybus, e reprezentat de compania „Basel Aero”, al cărui autobuz circulă de la aeroport la mai multe stațiuni din zonă (tariful de pret: 400 ruble). Orarul acestor autobuze se face luând în considerare sosirea și plecarea aeronavelor.

Compania Avtoliga servește în mod oficial aeroportului cu un centru de control care poate fi contactat la numărul de telefon: tel. +7 898 8880 0002. Biroul este situat la primul etaj al terminalului, în zona bagajelor.

Dacă veți zbura spre aeroportul din Soci să vă întâlniți cu prietenii sau cu familia, aici veți putea găsi toate informațiile necesare despre acest aeroport.

On-line plecări și sosiri, orarul de zbor al companiilor aeriene, adresa si harta direcțiilor din aeroportul din Soci, prognoza meteo, hotelurile din Soci și alte informații utile.

Bilete de avion ieftine către aeroportul din Soci

Dacă aveți nevoie de un bilet spre aeroportul din Soci atunci motorul gratuit de căutare Avia.md vă va ajuta să găsiți cele mai bune oferte de bilete spre Soci. Cu Avia.md veți găsi  rapid și ușor cele mai ieftine bilete cu date de zbor flexibile. Noi vă vom ajuta să găsiți cel mai bun pret în cel mai scurt timp..

Nu sânteți sigur unde doriți să călătoriți? Utilizați serviciul nostru de căutare. Sistemul nostru de căutare vă va arăta toate opțiunile spre toate direcțiile din Soci. AVIA.MD efectuează căutările printre sutele de companii aeriene și agențiile de turism, compara prețurile pentru miile de destinații și astfel veți găsi cele mai bune preturi la bilete de avion. Nu uitați că puteți face rezervarea biletelor de avion online pe AVIA.MD

La fel, puteți rezerva hoteluri pe Avia.MD. În cazul în care aveți nevoie de un hotel din Soci, Avia.md  vă va ajuta să găsiți cele mai mici preturi în toate hotelurile cunoscute din Soci. Modalitățile de plată a biletelor de avion pot fi găsite pe AVIA.MD.