Aeroportul Malpensa este situat în apropiere de orașul Busto Arsizio, la cincizeci de kilometri de Milano. Este destul de simplu construit, astfel încât este ușor de navigat.

Aeroportul International Malpensa este cel mai mare nod aerian si unul dintre cele mai aglomerate aeroporturi din țară. În 2015, complexul a deservit mai mult de optsprezece milioane de turiști.

Acesta se compune din două terminale: Terminalul 1 – controlează majoritatea zborurilor, și Terminal 2 – unde sunt plasate aterizările companiei Low Cost Europa.

Pentru a ajunge de la Terminalul 1 la Terminalul 2 este necesar să treacă prin partea stângă a coridorului din aeroport. Acesta este o stație de autobuz cu transport gratuit la fiecare sfert de oră.

În interiorul aeroportului e posibil de a petrece un timp productiv în timp ce așteaptă avionul. Există mai multe magazine și mai mult de treizeci de baruri, restaurante, cafenele, care oferă preparate din diferite părți ale lumii. În plus, există acces liber la rețeaua de Wi-Fi.

Știați că, Avia.md vă poate ajuta să găsiți nu numai bilete de avion? În cazul în care aveți nevoie de un hotel în Milano, Avia.md  vă va ajuta să găsiți cele mai mici preturi în toate hotelurile cunoscute din acest oraș.