Aeroportul Internațional Geneva

Aeroportul International Geneva (IATA: GVA) – unul dintre cele mai bune aeroporturi din Europa și este la numai 5 km de centrul orașului. In medie, în fiecare minut aterizează sau decolează pe aerodromurile sale.

Autobuz, trenul și taxi sunt un serviciu de transfer până la  hotel – cu aceste forme de transport puteți călători de la aeroport la centrul de la Geneva.

Nu uita să ridicați biletul gratuit pentru transportul public în termen de 80 de minute de la sosirea în zona bagajelor.

Parcare la aeroport timp de 10 minute este gratuită, pentru o perioadă mai lungă va trebui să plătiți 2 franci elvețieni pe oră sau 30 pe zi. Parcare la arena Palexpo Exhibition Centre, care se află la doar 500 de metri de terminal, este gratuit pentru primele 3 ore. Pentru a primi biletul gratuit se folosește o mașină de printat bilete de lângă parcare. Există câteva mii de locuri de parcare in zona aeroportului, foarte rar se întâmplă ca parcarea să fie plină. Cu toate acestea, rezervarea unui loc de parcare poate fi efectuat pentru încă 20 de franci.

Zona comercială a Aeroportului Geneva începe cu un etaj mai sus de platformele de cale ferată și continuă tot drumul spre terminalul până la stația de autobuz. Plasarea acestor magazine este chiar foarte utilă, pentru că, în orice caz, va trebui să se treacă prin zona de comerț, dacă te duci la terminalul feroviar.

Profitați de zona duty-free unde puteți cumpăra ceasuri de la companii de prestigiu, diamante, diferite tipuri de lichior, haine, ciocolată elvețiană și multe altele, la prețuri scăzute.

Produse alimentare și alte produse pot fi achiziționate în supermarketul Migros din aeroport. Deschis în fiecare zi, chiar și în zilele de duminică și de sărbători acesta funcționează până la orele 20 acesta e situat chiar la ieșirea din gară.

Dacă veți zbura spre Aeroportul Geneva aici veți găsi toate informațiile necesare despre acest aeroport.

On-line plecări și sosiri, orarul de zbor, orarul companiilor aeriene, adresa si harta aeroportului, prognoza meteo, hotelurile din Geneva și alte informații utile.

Bilete de avion ieftine către aeroportul din Geneva

Dacă aveți nevoie de un bilet spre aeroportul din Geneva atunci motorul gratuit de căutare Avia.md vă va ajuta să găsiți cele mai bune oferte de bilete spre Geneva. Cu Avia.md veți găsi  rapid și ușor cele mai ieftine bilete cu date de zbor flexibile. Noi vă vom ajuta să găsiți cel mai bun pret în cel mai scurt timp..

Nu uitați că puteți face rezervarea biletelor de avion online pe AVIA.MD.

Nu sânteți sigur unde doriți să călătoriți? Utilizați serviciul nostru de căutare. Sistemul nostru de căutare vă va arăta toate opțiunile spre toate direcțiile din Geneva. AVIA.MD efectuează căutările printre sutele de companii aeriene și agențiile de turism, compara prețurile pentru miile de destinații și astfel veți găsi cele mai bune preturi la bilete de avion. Modalitățile de plată a biletelor de avion pot fi găsite pe AVIA.MD.

La fel, puteți rezerva hoteluri pe Avia.MD. În cazul în care aveți nevoie de un hotel din Geneva, Avia.md  vă va ajuta să găsiți cele mai mici preturi în toate hotelurile cunoscute din oraș.