Meridiana Fly

Compania aeriana - Meridiana Fly (IG). Bilete de avion, preturi online

Cumpara bilete de avion ieftine MERIDIANA FLY online in Moldova.

Pe site-ul companiei avia.md puteti rezerva bilete de avion Meridiana Fly.

Compania aeriană Meridiana Fly este a doua companie ca importanță și ca mărime în Italia. Aceasta a fost fondată în 1964. Aeroportul de bază al companiei este Oblia - Costa Smeralada, însă are și câteva huburi la aeroporturile Contania Fontanarossa, Peretola, Florence și Verona. Meridiana propune pasagerilor săi 90 de destinații în Italia și în lume. Compania operează zboruri directe din Chișinău spre Milano și Verona.

Compania este membru acreditat IATA și ICAO, ceea cearată că comunitatea aviatică recunoaște Meridiana Fly ca o companie sigură. Compania are două clase de deservire: econom și bussines. În funcție de clasa pe care o alegeți dispuneți de câteva facilități, aici se inculde mărimea bagajului care intră în costul biletului etc.De asemenea, sunt cateva optiuni suplimentare. De exemplu, este posibil de a cumpara bilet Meridiana Fly pentru un timp anumit de plecare/sosire.

Compania are grijă de clienții săi de aceea oferă servicii speciale pentru persoanele cu dizabilități, copii și mame. De asemenea cu această companie vă puteți transporta și animalul preferat. În timpul zborurilor sunteți deserviți cu băuturi, sandvișuri, jurnale. În aeronava Airbus A320 este și posibilitatea de a privi o emisiune sau un film în funcție de durata zborului. Flota Meridianei este compusă din aeronavele Airbus A319, Airbus A320, Airbus A330-200, McDonnell Douglas MD-80.

Compania aeriană efectuează zboruri zboruri către următoarele destinații: Londra, Budapesta, Berlin, Atena, Salonic, Mykonos, Punta-Cana, Cairo, Sharm-El-Sheikh, Tel-Aviv, Madrid, Tenerife, Bari, Bologna, Milano, Roma, Torino, Venetia, Mombasa, Amsterdam, Moscova, Dakar, Pristina, New-York, Zanzibar, Helsinki, Paris, Praga ș.a..

Alimentație la bord: pentru cursele de distantă medie alimentația este gratuită, include băuturi nealcoolice, cafea, tartină sau prăjitură.

Compania pune la dispoziția pasagerilor programul de fidelitate cu denumirea de "Hi-Fly". Cel mai înalt nivel, Fly-Pass, poate fi primit pentru 350 de euro pe an sau având 12000 de mile parcurse. Deținătorii Fly-Pass au dreptul la 10 kg suplimentare de bagaj, loc aparte pentru registrare, prioritate la primirea bagajului, sală VIP, comandă prealabilă a locurilor în salonul avionului. Bilet de avion Meridiana Fly poate fi rezervat pentru o dată anumită.

Zboruri, efectuate de compania Meridiana fly din Chișinău:

  • Bologna (luni, marți, miercuri, joi și vineri)
  • Verona (zilnic)
  • Milano (luni, marți, joi, vineri și sâmbăta)

Puteți lua cunoștință cu toată lista de zboruri din Aeroportul Internațional Chișinău pe pagina site-ului nostru.

Noi vă propunem bilete de avion în Bologna, Verona, Milano la tarife avantajoase. Bilete de avion ieftine se află mereu la începutul listei, de aceea nu veți fi nevoiți să cheltuiți mult timp pentru căutarea și rezervarea biletelor.

Bilete de avion in Moldova - AVIA.MD